Mis je een nummer in je collectie Documenta-tijdschriften? Mirto biedt alle nog beschikbare nummers van de laatste tien jaargangen te koop aan via het Skribis-platform. Daarnaast staan ze ook in voor de verkoop van themanummers (zoals de gerenommeerde Toneelstof-reeks onder redactie van Wouter Hillaert, en het prestigieuze themanummer Contemporaneities onder redactie van Frederik Le Roy, met bijdragen van o.a. Rebecca Schneider).

Neem alvast een kijkje op hun website

Indien u een nummer wil aanvragen uit een van de jaargangen voor 2006, kunt u hiervoor een speciaal verzoek indienen via info@skribis.be

Vol 36 Nr 2 (2018)

2020-06-22 Nummer 2020 #1

 

Vanaf heden is de nieuwe Documenta 2020#1 beschikbaar voor uw zomerse portie lees- en luistervertier.

Een uniek themanummer rond ‘Sound & Listening’ voor de gelegenheid voorzien van een exclusieve podcast én een volledige make-over van het binnenwerk. Een uitgave waarin gastredacteur Leonie Persyn samen met wetenschappers en kunstenaars de onbeperkte mogelijkheden van geluid (en de praktijk van het luisteren) herwaardeert en illustreert aan de hand van een fenomenologisch raamwerk.

Laat je onderdompelen in een onvergetelijke, lees- een luisterervaring door de tekstuele bijdragen van kunstenaars en onderzoekers Martine Huvenne, Elizabeth Tack, Bavo Van Kerrebroeck, Mattia Rosso, Pieter-Jan Maes, Leonie Persyn, Krien Clevis, Inge van den Kroonenberg, portfolio inspiratie van Krien Clevis, Katharina Smets, Anouk De Clercq, Salome Voeglin, Anna Raimondo, Leonie Persyn en een recensie van Steff Nelis bij het boek Luisterrijk der letteren, hoorspel en literatuur in Nederland en Vlaanderen (Siebe Bluijs & Lars Bernaerts).

Bestel hier het huidige nummer of neem meteen een voordelig jaarabonnement op Documenta via deze link.

 

cover_documenta6.jpg

Vol 36 Nr 2 (2018)

Bekijk alle nummers