Mis je een nummer in je collectie Documenta-tijdschriften? Mirto biedt alle nog beschikbare nummers van de laatste tien jaargangen te koop aan via het Skribis-platform. Daarnaast staan ze ook in voor de verkoop van themanummers (zoals de gerenommeerde Toneelstof-reeks onder redactie van Wouter Hillaert, en het prestigieuze themanummer Contemporaneities onder redactie van Frederik Le Roy, met bijdragen van o.a. Rebecca Schneider).

Neem alvast een kijkje op hun website

Indien u een nummer wil aanvragen uit een van de jaargangen voor 2006, kunt u hiervoor een speciaal verzoek indienen via info@skribis.be

Vol 30 Nr 3-4 (2012)

2019-03-28 Het winternummer is nu uit!

Het winternummer is nu uit! Deze editie zoomt in op de relatie tussen tijd en performance. Bijdragen van Sophie Doutreligne, Siebren Nachtergaele, Kristel Crombé, Eva Van Daele en Jonas Rutgeerts nemen enkele theater- en dansvoorstellingen onder de loep om het vluchtige karakter dat eigen is aan het medium te onderzoeken. Eens het hier en nu voorbij is, kunnen we ons enkel nog beroepen op sporen. Het portfolio verzamelt de sporen van het Notes-project zoals het is uitgevoerd door de studenten Theaterwetenschappen van de UGent. Dit project, gebaseerd op een concept van Ivana Müller, krijgt vorm in een collage van woord en beeld.

Het huidige nummer (evenals vorige nummers) bestellen doe je op Skribis.
Smaakt dit naar meer? Neem een jaarabonnement op Documenta via deze link.

cover.jpg

Vol 30 Nr 3-4 (2012)

Alle nummers