Na een zeer bijzonder jaar en met het oog op een veelbelovende toekomst, ligt het winternummer 38.2 van Documenta gretig op jou te wachten.

Een nieuw nummer dat voor de gelegenheid kiest voor bijdragen van jong onderzoekstalent aan de start van een academische carrière. Een uitgave met uiteenlopende onderwerpen gaande van historisch onderzoek naar Amerikaanse slapstick tot het zoeken naar (overgangs)rituelen om uitdrukking te geven aan de uitzonderlijke tijden waarin we ons momenteel bevinden.

Lees, filosofeer en reis mee naar hetgeen Barbara Raes zo mooi omschrijft als “een plek waar je ‘mag’ vervellen. Waar je de huid van je oude identiteit, die nog stevig aan je botten kleeft, langzaam kan afleggen, en op zoek kan naar die nieuwe huid.”

Met tekstuele bijdragen van Sofie Frederix, Sophie Doutreligne, Ane Cornelia Pade, Julie Behaegel, Rosa Lambert, Margaux Vandecasteele, portfolio reflecties van Barbara Raes, Jade De Baere, Karlijn Clocheret, Ans Van Gasse, Margot Van Gysel, Sofie Moors en boekrecensies van Sophie Van den Bergh, Dunja Njaradi en Guy Cools.

Bestel hier het huidige nummer of neem meteen een voordelig jaarabonnement op Documenta via deze link.

 

cover2.jpg